white_dream Super Vip
Numarul mesajelor : 101 Puncte : 0 Data de inscriere : 20/05/2008
| Subiect: CARE E CEL MAI BUN MOD DE A TE IMPACA CU UN PRIETEN/A? Mar 03 Iun 2008, 6:31 pm | |
| M-am gandit sa deschis acest topic in sperantza k vom intelege cat de importantzi sunt oamenii ..cei de langa noi ..si sa n expunem parerea referitor la legatura de colaborare dintre noi oamenii...si mai ales cu mentiunea :Sa nu uitam k nu suntem perfectzi! | |
|
Admin Administrator
Numarul mesajelor : 133 Puncte : 52 Data de inscriere : 13/03/2008
| |
white_dream Super Vip
Numarul mesajelor : 101 Puncte : 0 Data de inscriere : 20/05/2008
| Subiect: Re: CARE E CEL MAI BUN MOD DE A TE IMPACA CU UN PRIETEN/A? Mier 04 Iun 2008, 7:21 pm | |
| | |
|
PUYA Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 674 Varsta : 35 Localizare : FRANTA - Toulon Puncte : 17 Data de inscriere : 16/04/2008
| Subiect: Re: CARE E CEL MAI BUN MOD DE A TE IMPACA CU UN PRIETEN/A? Joi 05 Iun 2008, 5:19 pm | |
| | |
|
Mosu Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 421 Varsta : 35 Localizare : Germania Puncte : 0 Data de inscriere : 13/03/2008
| |
LavyniKa Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 581 Puncte : 3 Data de inscriere : 17/04/2008
| Subiect: Re: CARE E CEL MAI BUN MOD DE A TE IMPACA CU UN PRIETEN/A? Mar 10 Iun 2008, 1:54 am | |
| - white_dream a scris:
- M-am gandit sa deschis acest topic in sperantza k vom intelege cat de importantzi sunt oamenii ..cei de langa noi ..si sa n expunem parerea referitor la legatura de colaborare dintre noi oamenii...si mai ales cu mentiunea :Sa nu uitam k nu suntem perfectzi!
desi eu zic ca conteaza dc m-am certat cu ea/el poate nu merita efort sa ma impac cu prietena/prietenul ptr ca daca gresit cu ceva foarte important lucru../ desi eu zic ca tre sa vb cu el/ea si asea poti sa ajungi la o concluzie desi asta conteaza si de prietena /prietenul asa consider eo | |
|
laura_bruneta Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 136 Varsta : 37 Puncte : 0 Data de inscriere : 18/04/2008
| Subiect: Re: CARE E CEL MAI BUN MOD DE A TE IMPACA CU UN PRIETEN/A? Lun 16 Iun 2008, 10:53 pm | |
| parerea mea cel mai bun mod de a te impaca cu preten/a este de a vedea intai fiecare grseala lui/ei si de a discuta impreuna pt a vedea fiecare unde a gresit si dupa aia se decid ce fac, se despart sau raman impreuna. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CARE E CEL MAI BUN MOD DE A TE IMPACA CU UN PRIETEN/A? | |
| |
|