hubro
hubro
hubro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
hubro

daca vrei sa intri pe chat apasa Register daca ai cont logheazate

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?

In jos 
+3
Mosu
PUYA
LavyniKa
7 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
LavyniKa
Ultra Super Vip
LavyniKa

Numarul mesajelor : 581
Puncte : 3
Data de inscriere : 17/04/2008

o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Empty
MesajSubiect: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeJoi 15 Mai 2008, 5:07 pm

Ce parere aveti despre o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?
Se spune ca iubirea nu are varsta!
Se stie ca relatiile dintre o femeie mai tanara si un barbat mai in varsta
sunt acceptate de catre societatea in care traim!

crazy partytime Ce parere aveti daca lucrurile stau invers?
Daca femeia este mai in varsta decat barbatul....?  naughty   scare Cati dintre voi cunosc astfel de relatii?
Sus In jos
https://hubro.forumgratuit.ro
PUYA
Ultra Super Vip
PUYA

Numarul mesajelor : 674
Varsta : 35
Localizare : FRANTA - Toulon
Puncte : 17
Data de inscriere : 16/04/2008

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeJoi 15 Mai 2008, 6:06 pm

LavyniKa a scris:
Ce parere aveti despre o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?
Se spune ca iubirea nu are varsta!
Se stie ca relatiile dintre o femeie mai tanara si un barbat mai in varsta
sunt acceptate de catre societatea in care traim!

crazy partytime Ce parere aveti daca lucrurile stau invers?
Daca femeia este mai in varsta decat barbatul....?  naughty   scare Cati dintre voi cunosc astfel de relatii?
eu cunosc o astfel de relatie, ex maicamea (50 ani) cu taicamiu vitreg (38 ani) Very Happy Very Happy si laura e mai mare de cat mine cu jumate de an  harhar
Sus In jos
Mosu
Ultra Super Vip
Mosu

Numarul mesajelor : 421
Localizare : Germania
Puncte : 0
Data de inscriere : 13/03/2008

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeVin 16 Mai 2008, 8:23 am

nu conteaza varsta....iubirea nu are varsta...mai mult nu este de spus Smile
Sus In jos
LavyniKa
Ultra Super Vip
LavyniKa

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeVin 16 Mai 2008, 4:12 pm

Mosu a scris:
cam asa e dar sunt unii care zic contra si atunci cand iti zice ceva cum te-ai simti?daca de ex ti-ar zice un prieten ,,,lu iubita ta poti sa zici bunica''' stiu si eu faze din astia si nustiu mie mi se pare ca sunt oameni rautaciosi Crying or Very sad
Sus In jos
PUYA
Ultra Super Vip
PUYA

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeVin 16 Mai 2008, 8:12 pm

LavyniKa a scris:
Mosu a scris:
cam asa e dar sunt unii care zic contra si atunci cand iti zice ceva cum te-ai simti?daca de ex ti-ar zice un prieten ,,,lu iubita ta poti sa zici bunica''' stiu si eu faze din astia si nustiu mie mi se pare ca sunt oameni rautaciosi Crying or Very sad
 console da naspa sentimentu  console sa auzi de la prieteni  console dar daca ai sentiment pt persoana iubita love is in the air nu stai sa asculti toate prostiile de la alti good  harhar sa fie iubire sex sex love is in the air love is in the air
Sus In jos
Mosu
Ultra Super Vip
Mosu

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeSam 17 Mai 2008, 7:36 am

da sa spuna ce vrea toti...eu daca o iubesc nu ma intereseaza nimica Wink
Sus In jos
LavyniKa
Ultra Super Vip
LavyniKa

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeDum 18 Mai 2008, 2:21 pm

k deci putin le poti ignora dar nu ptr totdeauna si dupa un timp o sa te simti jenant cu iubita nu?daca toti fac mistoo(caterinca)din cauza asta?
Sus In jos
PUYA
Ultra Super Vip
PUYA

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeLun 19 Mai 2008, 3:45 am

LavyniKa a scris:
k deci putin le poti ignora dar nu ptr totdeauna si dupa un timp o sa te simti jenant cu iubita nu?daca toti fac mistoo(caterinca)din cauza asta?
care fac caterinca nu iti sunt prieteni bounce
Sus In jos
Mosu
Ultra Super Vip
Mosu

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeLun 19 Mai 2008, 5:16 am

asa e....si daca fac caterinca le sparg si capu Wink ...sa ma lase in pace e viata mea Wink
Sus In jos
PUYA
Ultra Super Vip
PUYA

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeLun 19 Mai 2008, 5:19 am

Mosu a scris:
asa e....si daca fac caterinca le sparg si capu Wink ...sa ma lase in pace e viata mea Wink
eu le unflu ochii ca doua cepe box box box box box nuj
Sus In jos
DarkAng3l
Ultra Super Vip
DarkAng3l

Numarul mesajelor : 169
Varsta : 32
Localizare : Hell!!!
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeLun 19 Mai 2008, 3:27 pm

Mosu a scris:
d-akord k mosu
Sus In jos
http://jeff-hardy-wwe.hi5.com
PUYA
Ultra Super Vip
PUYA

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeLun 19 Mai 2008, 4:53 pm

DarkAng3l a scris:
Mosu a scris:
d-akord k mosu
Sus In jos
LavyniKa
Ultra Super Vip
LavyniKa

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeLun 19 Mai 2008, 9:41 pm

nu cred ca mosu sau puya nu vati simti jenant daca cineva var zice ceva replica de genu,,lu prietena ta poti sa zici bunika''
Sus In jos
PUYA
Ultra Super Vip
PUYA

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeMar 20 Mai 2008, 8:59 pm

LavyniKa a scris:
nu cred ca mosu sau puya nu vati simti jenant daca cineva var zice ceva replica de genu,,lu prietena ta poti sa zici bunika''
eu il bat box box box box box box box sau ii zic si eu ceva de femeia lui daca are daca nu ma iau de viata lui de labagiu (scz de expresie) box box box box box box box nuj
Sus In jos
...:*:*:*Niko*:*:*:....
Incepator
...:*:*:*Niko*:*:*:....

Numarul mesajelor : 9
Data de inscriere : 16/05/2008

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeMier 21 Mai 2008, 8:59 pm

Iubirea nu are varsta.....are doar iubire reciprocra.....si incredere  yahoo
Sus In jos
white_dream
Super Vip
white_dream

Numarul mesajelor : 101
Data de inscriere : 20/05/2008

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeMier 21 Mai 2008, 9:42 pm

...:*:*:*Niko*:*:*:.... a scris:
Smile Smile iar ai nimerit-o....

n general, relatiile sunt un subiect controversat. Dar ce sa spunem de cele intre o femeie si un barbat mult mai tanar decat ea. Trebuie sa infrunte privirile celor din jur, gandirile preconcepute, susotelile celor care trec pe langa ei si lista ar putea continua....

Acum daca ai o relatie cu un barbat mai tanar decat tine nu trebuie sa te desparti de el doar pentru ca peste cativa ani s-ar putea sa nu te mai considere tot ce si-a dorit de la viata. Acelasi lucru s-ar putea intampla cu oricine. Dragostea nu ofera garantii, dar asta e si farmecul nu? ......
Sus In jos
alynutza
Ultra Super Vip
alynutza

Numarul mesajelor : 286
Varsta : 31
Localizare : spania
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeMier 21 Mai 2008, 10:38 pm

white_dream a scris:
...:*:*:*Niko*:*:*:.... a scris:
Smile Smile iar ai nimerit-o....

n general, relatiile sunt un subiect controversat. Dar ce sa spunem de cele intre o femeie si un barbat mult mai tanar decat ea. Trebuie sa infrunte privirile celor din jur, gandirile preconcepute, susotelile celor care trec pe langa ei si lista ar putea continua....

Acum daca ai o relatie cu un barbat mai tanar decat tine nu trebuie sa te desparti de el doar pentru ca peste cativa ani s-ar putea sa nu te mai considere tot ce si-a dorit de la viata. Acelasi lucru s-ar putea intampla cu oricine. Dragostea nu ofera garantii, dar asta e si farmecul nu? ......

c dreptate ai... Smile Smile Smile ...asa e...nu trebuie sa iti fie rusine k iesi n un barbat mai mic ca tn...pt k...dak va iubiti...nimeni si nimic nu va putea rupe acel lant al dragostei Wink Wink ...parerea mea...pt k la urma urmei asaŽi...DRAGOSTEA NU ARE VARSTA...
Sus In jos
LavyniKa
Ultra Super Vip
LavyniKa

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeJoi 22 Mai 2008, 3:42 am

hmmmm si atunci de ce sunt multi care se despart din cauza asta?
Sus In jos
Mosu
Ultra Super Vip
Mosu

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeJoi 22 Mai 2008, 7:19 am

asa puya....le dam in gura de comenteaza...ma simt jenat si nush ce ...dar ce ma doare pe mine daca iubesc persoana aia asa de mult Wink
Sus In jos
PUYA
Ultra Super Vip
PUYA

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeLun 26 Mai 2008, 4:47 pm

Mosu a scris:
asa puya....le dam in gura de comenteaza...ma simt jenat si nush ce ...dar ce ma doare pe mine daca iubesc persoana aia asa de mult Wink
corect fratioare we we we we alo betiv betiv betiv banda good
Sus In jos
LavyniKa
Ultra Super Vip
LavyniKa

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeMier 28 Mai 2008, 3:23 am

Puya a scris:
Mosu a scris:
Surprised Surprised Surprised
Sus In jos
PUYA
Ultra Super Vip
PUYA

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeJoi 29 Mai 2008, 5:12 pm

LavyniKa a scris:
Puya a scris:
Mosu a scris:
 harhar beach o iu
Sus In jos
LavyniKa
Ultra Super Vip
LavyniKa

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeVin 30 Mai 2008, 1:41 am

Puya a scris:
LavyniKa a scris:
Puya a scris:
Mosu a scris:
 harhar beach o iu
numai atit? Surprised
Sus In jos
PUYA
Ultra Super Vip
PUYA

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeVin 30 Mai 2008, 4:30 pm

LavyniKa a scris:
Puya a scris:
LavyniKa a scris:
Puya a scris:
Mosu a scris:
 harhar beach o iu
numai atit? Surprised
ce numai atat? confused
Sus In jos
LavyniKa
Ultra Super Vip
LavyniKa

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeSam 31 Mai 2008, 5:38 pm

Puya a scris:
LavyniKa a scris:
Puya a scris:
LavyniKa a scris:
Puya a scris:
Mosu a scris:
 harhar beach o iu
numai atit? Surprised
ce numai atat? confused
numai 3 smiley Very Happy
Sus In jos
PUYA
Ultra Super Vip
PUYA

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeJoi 05 Iun 2008, 4:29 pm

LavyniKa a scris:
Puya a scris:
LavyniKa a scris:
Puya a scris:
LavyniKa a scris:
Puya a scris:
Mosu a scris:
 harhar beach o iu
numai atit? Surprised
ce numai atat? confused
miera lene sa dau mai multe clicluri Razz  harhar  harhar  harhar  harhar blum blum blum blum blum blum blum blum blum
Sus In jos
LavyniKa
Ultra Super Vip
LavyniKa

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeMar 10 Iun 2008, 1:39 am

PUYA a scris:
LavyniKa a scris:
Puya a scris:
LavyniKa a scris:
Puya a scris:
LavyniKa a scris:
Puya a scris:
Mosu a scris:
 harhar beach o iu
numai atit? Surprised
ce numai atat? confused
miera lene sa dau mai multe clicluri Razz  harhar  harhar  harhar  harhar blum blum blum blum blum blum blum blum blum
 clapping
ce super!  drunk
Sus In jos
alynutza
Ultra Super Vip
alynutza

Numarul mesajelor : 286
Varsta : 31
Localizare : spania
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeMier 11 Iun 2008, 9:09 pm

:d Very Happy Very Happy Very Happy
c mai e pe aici?? Shocked Shocked
Sus In jos
LavyniKa
Ultra Super Vip
LavyniKa

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeMar 17 Iun 2008, 4:22 pm

alynutza a scris:
poi uite noi toti Very Happy kiss
altfel....ce mai ziceti  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl
Sus In jos
PUYA
Ultra Super Vip
PUYA

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitimeJoi 19 Iun 2008, 2:35 am

LavyniKa a scris:
alynutza a scris:
poi uite noi toti Very Happy kiss
altfel....ce mai ziceti  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl
cica tot noi pe aici Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?   o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul? Icon_minitime

Sus In jos

o relatie in care femeia este mai in varsta decat barbatul?
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cum merge o relatie cand o fata e mai inalta de cat baiatu?
» CARE E CEL MAI BUN MOD DE A TE IMPACA CU UN PRIETEN/A?
» POWER 6 CEL MAI RAPID PROCESOR DE LA IBM

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
hubro :: Love&Relationships-
Mergi direct la: