| duel in rime | |
|
+5LavyniKa PUYA DarkAng3l Mosu SISU 9 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
SISU Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 173 Varsta : 43 Localizare : satu mare Puncte : 5 Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: duel in rime Mier 23 Apr 2008, 12:58 am | |
| hai fratilor sa ziceti care va bagati? injuraturi acceptat doar in rime( sa nu va suparati fara plangere)...
Ultima editare efectuata de catre SISU in Mier 23 Apr 2008, 10:33 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Mosu Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 421 Varsta : 35 Localizare : Germania Puncte : 0 Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: duel in rime Mier 23 Apr 2008, 1:01 am | |
| | |
|
| |
SISU Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 173 Varsta : 43 Localizare : satu mare Puncte : 5 Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: duel in rime Mier 23 Apr 2008, 9:23 pm | |
| | |
|
| |
DarkAng3l Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 169 Varsta : 32 Localizare : Hell!!! Puncte : 0 Data de inscriere : 22/04/2008
| Subiect: Re: duel in rime Mier 23 Apr 2008, 9:30 pm | |
| | |
|
| |
Mosu Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 421 Varsta : 35 Localizare : Germania Puncte : 0 Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: duel in rime Mier 23 Apr 2008, 10:00 pm | |
| te iau de coaie si te bat ca pe tataie....tu cine crezi ca esti...vrei sa ma spargi pe mine....ia dute la pesti...( e numai un dule..deci putem si limbaj vulgar sa folosim. )) | |
|
| |
PUYA Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 674 Varsta : 35 Localizare : FRANTA - Toulon Puncte : 17 Data de inscriere : 16/04/2008
| Subiect: Re: duel in rime Mier 23 Apr 2008, 10:30 pm | |
| Daca eram politist, nu-mi asumam nici un risc Infractorii cotizau la mine, ca fisc Sunt atatea meserii frumose si trebuie-ncercate Aplauze va rog, sunt omul bun la toate Astept oferte si remuneratie, Momentan sunt, fara ocupatie | |
|
| |
SISU Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Mier 23 Apr 2008, 10:45 pm | |
| - Puya_seby a scris:
- Daca eram politist, nu-mi asumam nici un risc
Infractorii cotizau la mine, ca fisc Sunt atatea meserii frumose si trebuie-ncercate Aplauze va rog, sunt omul bun la toate Astept oferte si remuneratie, Momentan sunt, fara ocupatie nu incerca sa rezisti tentatiei criminale daca banul face legea lucreaza ptr tine aici toti vd doar ce le place sau convine judeca dupa tzoale,privesc urat spre tine moralitatea e moarta sau bine inbracata trucata,jonglata de copiii de bani gata e ca o tarfa telecomandata,tu esti o pata, pentru ei faci parte din gloantza taxata care merge in bus si metro sau moara inpuscata sau munceste o viata pentru nimic ha-ha-ha, ba nu,o pensie garantata ca rasplatata | |
|
| |
PUYA Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 674 Varsta : 35 Localizare : FRANTA - Toulon Puncte : 17 Data de inscriere : 16/04/2008
| Subiect: Re: duel in rime Mier 23 Apr 2008, 10:53 pm | |
| - SISU a scris:
- Puya_seby a scris:
Infractorii cotizau la mine, ca fisc Sunt atatea meserii frumose si trebuie-ncercate Aplauze va rog, sunt omul bun la toate Astept oferte si remuneratie, Momentan sunt, fara ocupatie nu incerca sa rezisti tentatiei criminale daca banul face legea lucreaza ptr tine aici toti vd doar ce le place sau convine judeca dupa tzoale,privesc urat spre tine moralitatea e moarta sau bine inbracata trucata,jonglata de copiii de bani gata e ca o tarfa telecomandata,tu esti o pata, pentru ei faci parte din gloantza taxata care merge in bus si metro sau moara inpuscata sau munceste o viata pentru nimic ha-ha-ha, ba nu,o pensie garantata ca rasplatata Daca eram un canibal, iar tu erai doar o uretra Te luam la p*la-n tarfa, baga-ne-am p*la-n ea de supa Daca eram postas, fugeam la dealeri in oras Cand tu mureai de foame, eu fumam iarba si hash Daca eram gropar, te ingropam normal, o data Apoi te profanam, preluand bijuteria preferata Daca eram farmacist, si cumparai calmante Te-mbarligam sa bagi in tine anabolizante Daca eram vidanjor, teleportam c***t cu presiune Calamitand, eventual, intreaga lume Daca eram ospatar, si te prindeam la masa In c***t, la felu' doi, serveai stilat, flecme separat | |
|
| |
DarkAng3l Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 169 Varsta : 32 Localizare : Hell!!! Puncte : 0 Data de inscriere : 22/04/2008
| Subiect: Re: duel in rime Mier 23 Apr 2008, 10:53 pm | |
| te-am pierdut sti ce-ai de fakut... una mika fara lovele l scurt tzie si celor care te asculta... playback poa' sa faka si o surdo-muta | |
|
| |
PUYA Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Mier 23 Apr 2008, 11:02 pm | |
| | |
|
| |
SISU Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Mier 23 Apr 2008, 11:10 pm | |
| - Puya_seby a scris:
- SISU a scris:
- Puya_seby a scris:
Infractorii cotizau la mine, ca fisc Sunt atatea meserii frumose si trebuie-ncercate Aplauze va rog, sunt omul bun la toate Astept oferte si remuneratie, Momentan sunt, fara ocupatie nu incerca sa rezisti tentatiei criminale daca banul face legea lucreaza ptr tine aici toti vd doar ce le place sau convine judeca dupa tzoale,privesc urat spre tine moralitatea e moarta sau bine inbracata trucata,jonglata de copiii de bani gata e ca o tarfa telecomandata,tu esti o pata, pentru ei faci parte din gloantza taxata care merge in bus si metro sau moara inpuscata sau munceste o viata pentru nimic ha-ha-ha, ba nu,o pensie garantata ca rasplatata Daca eram un canibal, iar tu erai doar o uretra Te luam la p*la-n tarfa, baga-ne-am p*la-n ea de supa
Daca eram postas, fugeam la dealeri in oras Cand tu mureai de foame, eu fumam iarba si hash
Daca eram gropar, te ingropam normal, o data Apoi te profanam, preluand bijuteria preferata
Daca eram farmacist, si cumparai calmante Te-mbarligam sa bagi in tine anabolizante
Daca eram vidanjor, teleportam c***t cu presiune Calamitand, eventual, intreaga lume
Daca eram ospatar, si te prindeam la masa In c***t, la felu' doi, serveai stilat, flecme separat Daca erai farmacist luai o pana,p***,carnita-n gura in loc de aspirina viata in stil mafiot te duce la ruina Nu am contract cu nimeni dar va fuck Pe voi ma pisam dar acum ma si cac | |
|
| |
SISU Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Joi 24 Apr 2008, 2:18 am | |
| - Mosu a scris:
- te iau de coaie si te bat ca pe tataie....tu cine crezi ca esti...vrei sa ma spargi pe mine....ia dute la pesti...( e numai un dule..deci putem si limbaj vulgar sa folosim.))
te iau moale si tio dau tare ma cred tare nu mare, iti dau o peste peste fatza si simti cacatule | |
|
| |
Mosu Ultra Super Vip
| |
| |
LavyniKa Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 581 Puncte : 3 Data de inscriere : 17/04/2008
| Subiect: Re: duel in rime Joi 24 Apr 2008, 6:30 am | |
| | |
|
| |
Mosu Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Joi 24 Apr 2008, 6:44 am | |
| vrei sa ma iei moale.....du-te cumparati niste pijamale.....te crezi tare.....iti bag pestele intre picioare...lasa mosu in pace...ca te face:))) | |
|
| |
LavyniKa Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Joi 24 Apr 2008, 7:18 am | |
| Ridic atmosfera Mosu iti fac taierea........ La turci ai fost odata si ti-a placut atmosera.. si uite asa din p........ai ajuns pe terra Cu rima mea baiatule nu e de jucat... Cu toti de aici singur te-ai mascat ai crezut ca iti zic ca esti de cacat? Rima e prea dulce pentru mascati Ps:Puya am mai zis odata cand ereai de fata Sa vb e usor a canta mai invata... Scuze ca te-m facut prin postul asta... Ps:Bro dca si ar trage o mafia cu paraziti Avortonu ce ar iesii..gfhici cine ar fi... asi vrea sa-ti pot raspunde, dar n-am la ce spunemi rimele astea lai scos din wc? | |
|
| |
Mosu Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Joi 24 Apr 2008, 8:26 pm | |
| | |
|
| |
Mosu Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Joi 24 Apr 2008, 9:24 pm | |
| ne areti noua miere....bagati degetu in cuie.....zici ca mie mio placut la turci....hai la mosu sati dea niste fulgi..spui ca noi am scos rimele din -wc.....u de unde le ai?....ti leo dat tovarasu ca sal speli.....(naspa mie se pare rima asta dar no:))))))))) ) | |
|
| |
LavyniKa Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Vin 09 Mai 2008, 12:35 am | |
| | |
|
| |
Mosu Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Vin 09 Mai 2008, 7:10 pm | |
| chiar asa....dar poate tot te sparge fra | |
|
| |
LavyniKa Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Vin 09 Mai 2008, 8:36 pm | |
| | |
|
| |
Mosu Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Mar 13 Mai 2008, 8:50 pm | |
| | |
|
| |
SISU Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Mier 14 Mai 2008, 12:10 am | |
| | |
|
| |
PUYA Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Mier 14 Mai 2008, 1:08 am | |
| | |
|
| |
Mosu Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Vin 16 Mai 2008, 8:31 am | |
| sisu ai revenit....am crezut ca ai suferit...ti-am da-to putin....ia fama la loc admin (si nu ma mai scote...ca tio dau la oasele umflate) | |
|
| |
alynutza Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 286 Varsta : 31 Localizare : spania Puncte : 3 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: duel in rime Mar 20 Mai 2008, 10:34 pm | |
| ia uite mah ce rime de unde le´ati scos...din filme?? hai gata ia stai sa va invetze fata o rima stilata sa conste ca e inventata hai ma du´va dreq k ma doare capu si nu ma suparati k o incurcati asa iti convine mosule? mosule cucosule asta nu e de pe google si nici de pe net de unde am scoso este topsecret (sper k nu este prea vulgar) (dar e singurul loc unde pot vorbi asa) (fara sa ma dea afar´) rimeaza frate | |
|
| |
Mosu Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Joi 22 Mai 2008, 6:55 am | |
| ho ho ho....a venit alinutza sal sparga pe mosu....stai ca te tai ca cocosu....vrei sa zici ca le ai cu rimele....ia du-te si freaca cainele.....nu te pune cu mine.....ca te ard in rime.....daca le iei depe net.....te sparg...iti spun concret :D:D | |
|
| |
Admin Administrator
Numarul mesajelor : 133 Puncte : 52 Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: duel in rime Joi 22 Mai 2008, 7:07 pm | |
| | |
|
| |
alynutza Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 286 Varsta : 31 Localizare : spania Puncte : 3 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: duel in rime Joi 22 Mai 2008, 10:23 pm | |
| he he he mosule cucosule ia mai lasa vorbele sa ruleze rimele | |
|
| |
Mosu Ultra Super Vip
| Subiect: Re: duel in rime Joi 22 Mai 2008, 10:34 pm | |
| alinutza ce fac aci....te sparg ca pe toti copii....vrei rime...ia baga sa vad cei de tine | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: duel in rime | |
| |
|
| |
| duel in rime | |
|