| hubro daca vrei sa intri pe chat apasa Register daca ai cont logheazate |
|
| Bancuri.......rullz | |
| | Autor | Mesaj |
---|
LavyniKa Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 581 Puncte : 3 Data de inscriere : 17/04/2008
| Subiect: Bancuri.......rullz Mar 22 Apr 2008, 9:22 pm | |
| Care este cel mai periculos loc din lume? Patul. Acolo mor 80% dintre oameni. Care este diferența dintre ciocolată și sex? Cu ciocolata nu-ți rămîn fire de păr în gură. Trei inși, beți turtă, merg în patru labe, unul după altul, pe calea ferată. - Nu se mai termină odată scara asta? se plînge cel din coadă. - Măcar are balustradă, oftează al doilea. - Ura! băieți, vine liftul, strigă cel din față ' Unul beat reazemă un felinar. Altul, tot beat, arătînd felinarul, îl întreabă: - Ce-i asta, domnule? Luna sau soarele? - Nu știu, dom'le, că eu nu-s de prin partea locului... Un batranel mergea pe o bicicleta Un batranel mergea pe o bicicleta. -Tataie, unde te duci? -La cimitir. -Bun, si bicicleta cine ti-o aduce inapoi? Gâsca O baba avea o gâsca... Vine un tip si o intreaba: - Mamaie, o dai? ... la care baba raspunde: - Eu o dau..., dar gâsca cine-o tine | |
| | | Mosu Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 421 Varsta : 35 Localizare : Germania Puncte : 0 Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Bancuri.......rullz Mier 23 Apr 2008, 12:42 am | |
| | |
| | | LavyniKa Ultra Super Vip
| Subiect: Re: Bancuri.......rullz Mier 23 Apr 2008, 1:46 am | |
| | |
| | | PUYA Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 674 Varsta : 35 Localizare : FRANTA - Toulon Puncte : 17 Data de inscriere : 16/04/2008
| Subiect: Re: Bancuri.......rullz Lun 09 Iun 2008, 12:39 am | |
| | |
| | | alynutza Ultra Super Vip
Numarul mesajelor : 286 Varsta : 31 Localizare : spania Puncte : 3 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: Bancuri.......rullz Lun 09 Iun 2008, 12:56 am | |
| | |
Numarul mesajelor : 674 Varsta : 35 Localizare : FRANTA - Toulon Puncte : 17 Data de inscriere : 16/04/2008
| Subiect: Re: Bancuri.......rullz Lun 09 Iun 2008, 3:22 pm | |
| | |
| Subiect: Re: Bancuri.......rullz Mar 10 Iun 2008, 1:56 am | |
| | |
Numarul mesajelor : 286 Varsta : 31 Localizare : spania Puncte : 3 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: Bancuri.......rullz Mier 11 Iun 2008, 9:27 pm | |
| | |
| Subiect: Re: Bancuri.......rullz Vin 20 Iun 2008, 6:33 am | |
| Cum se castiga banii? Intr-o benzinarie, un proaspat pensionar alimenta, atent sa nu depaseasca 10 lei, Dacia sa subreda model 1982. La pompa de alaturi, o tanara si superba coboara dintr-o la fel de superba decapotabila, cautand zadarnic din priviri un pompagiu. Omul nostru, se ofera fastacit sa o ajute. Dupa un schimb sumar de amabilitati omul isi ia inima in dinti si isi exprima fatis nedumerireaomnisoara: - Eu am lucrat 40 de ani la stat si nu am reusit sa imi cumpar decat Dacia asta pe care o vezi. Dumneata ce servici ai sau cu ce te ocupi de iti permiti asemenea bijuterie de masina la varsta dumitale atat de frageda? - Cu sex oral, tataie, raspunse amuzata. - Cum, zise omul iesindu-i ochii din orbite, adica iei m..e? - Nu, tataie. Eu fac sex oral. M..e ai luat dumneata, timp de 40 d ani, muncind la stat... | |
| Subiect: Re: Bancuri.......rullz Vin 20 Iun 2008, 7:42 pm | |
| - LavyniKa a scris:
- Cum se castiga banii?
Intr-o benzinarie, un proaspat pensionar alimenta, atent sa nu depaseasca 10 lei, Dacia sa subreda model 1982. La pompa de alaturi, o tanara si superba coboara dintr-o la fel de superba decapotabila, cautand zadarnic din priviri un pompagiu. Omul nostru, se ofera fastacit sa o ajute. Dupa un schimb sumar de amabilitati omul isi ia inima in dinti si isi exprima fatis nedumerireaomnisoara: - Eu am lucrat 40 de ani la stat si nu am reusit sa imi cumpar decat Dacia asta pe care o vezi. Dumneata ce servici ai sau cu ce te ocupi de iti permiti asemenea bijuterie de masina la varsta dumitale atat de frageda? - Cu sex oral, tataie, raspunse amuzata. - Cum, zise omul iesindu-i ochii din orbite, adica iei m..e? - Nu, tataie. Eu fac sex oral. M..e ai luat dumneata, timp de 40 d ani, muncind la stat... foarte tare ) | |
| Subiect: Re: Bancuri.......rullz Sam 21 Iun 2008, 11:21 am | |
| - alynutza a scris:
- LavyniKa a scris:
- Cum se castiga banii?
Intr-o benzinarie, un proaspat pensionar alimenta, atent sa nu depaseasca 10 lei, Dacia sa subreda model 1982. La pompa de alaturi, o tanara si superba coboara dintr-o la fel de superba decapotabila, cautand zadarnic din priviri un pompagiu. Omul nostru, se ofera fastacit sa o ajute. Dupa un schimb sumar de amabilitati omul isi ia inima in dinti si isi exprima fatis nedumerireaomnisoara: - Eu am lucrat 40 de ani la stat si nu am reusit sa imi cumpar decat Dacia asta pe care o vezi. Dumneata ce servici ai sau cu ce te ocupi de iti permiti asemenea bijuterie de masina la varsta dumitale atat de frageda? - Cu sex oral, tataie, raspunse amuzata. - Cum, zise omul iesindu-i ochii din orbite, adica iei m..e? - Nu, tataie. Eu fac sex oral. M..e ai luat dumneata, timp de 40 d ani, muncind la stat... foarte tare ) | |
| Subiect: Re: Bancuri.......rullz Dum 22 Iun 2008, 8:11 pm | |
| - LavyniKa a scris:
- Cum se castiga banii?
Intr-o benzinarie, un proaspat pensionar alimenta, atent sa nu depaseasca 10 lei, Dacia sa subreda model 1982. La pompa de alaturi, o tanara si superba coboara dintr-o la fel de superba decapotabila, cautand zadarnic din priviri un pompagiu. Omul nostru, se ofera fastacit sa o ajute. Dupa un schimb sumar de amabilitati omul isi ia inima in dinti si isi exprima fatis nedumerireaomnisoara: - Eu am lucrat 40 de ani la stat si nu am reusit sa imi cumpar decat Dacia asta pe care o vezi. Dumneata ce servici ai sau cu ce te ocupi de iti permiti asemenea bijuterie de masina la varsta dumitale atat de frageda? - Cu sex oral, tataie, raspunse amuzata. - Cum, zise omul iesindu-i ochii din orbite, adica iei m..e? - Nu, tataie. Eu fac sex oral. M..e ai luat dumneata, timp de 40 d ani, muncind la stat... soper | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri.......rullz | |
| |
| | | | Bancuri.......rullz | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|